Dames degen 2e en heren degen team 4e van Nederland. De reflectie na de wedstrijd (haha BBQ) was niet echt positief. Veel leer- en veranderpunten. Dat is geweldig aan een volwassen team. Vragen geven meer antwoorden en oplossingen. Nieuwe doelen uitrollen in de trainingen die gaan komen. Voor de komende periode gaat het om het verhogen van de snelheid van de schermvaardigheden en ontwikkelingen van nieuwe technische handelingen. Uiteindelijk het automatiseren van deze kwaliteiten.

In het toernooi om het kampioenschap van Nederland waren de dames in de kwartfinale vrijgesteld op basis van ranking. In de halve finale was het een klinkende overwinning (45-24) mede door nieuwkomer Roos Kroese die alle partijen won. Geweldig! In de finale tegen Den Bosch verloor Kelly Boone de 1e partij. Deze achterstand werd in elke volgende partij groter. Jammer net als bij de heren was de werkijver dermate hoog waardoor de tegenstander het moment kon kiezen om gevaar te stichten.

De heren wonnen in de kwartfinale van Amsterdam. In de halve finale verloren zij na een enerverende strijd van Scaramouche (Arnhem). In de troostfinale werd verloren van zaal Kardolus. Uiteraard hulde aan de tegenstanders die van ons wonnen. Het duurt een jaar maar we komen terug voor een revanche 2014.

Created by Raphael Meijer Applications