Afgelopen weekend 25 en 26 september zijn de Nederlandse Kampioenschappen schermen voor senioren gehouden in Ede, georganiseerd in samenwerking met SV La Prime. Fantastisch om weer bij elkaar te komen met de Nederlandse schermcommunity, bekende gezichten te zien en vooral heel veel plezier te hebben in deze spannende sport.

Robbschermen heeft met een deelname van acht schermers, begeleiders, fotograaf en toeschouwers een zichtbare aanwezigheid getoond tijdens het toernooi. Niet alleen vanwege de prachtige blauwe clubkleding, maar vooral ook vanwege de resultaten!

Bij de heren zijn Matias Steg (21e), Daan Warreman (13e), en Maurits Remmen (7e) als onze jongere schermers absoluut boven zichzelf uitgestegen, en hebben buiten de overtuigende duels die zij op de zaterdag hebben afgewerkt, het de top van Nederland bij vlagen ontzettend moeilijk gemaakt op de finaledag.

Levy van Winden (10e), Peter Bijker (24e) en Ekrem Dursun (35e) hebben ook verdienstelijk geschermd. Met name Levy heeft bewezen dat na dit veelbewogen jaar er nog heel veel leven zit in Robbschermen. Sterk voetenwerk en tactisch alles uit de kast gehaald.

De medailles zijn binnengehaald door Isaura Sizoo (2e) en Niels Roubailo (3e), die zich tijdens het hele toernooi van hun sterkste kant hebben laten zien. Strategisch bewogen en de punten een voor een met overtuiging gewonnen. Bravo aan beiden!

En nu, op naar meer schermen en meer successen! #gogo

Created by Raphael Meijer Applications