Vandaag hebben Daan, Maurits, Niels en Peter meegedaan aan het NK Equipe in Zutphen. Ekrem was mee als coach. De dag begon rustig en fris met een bye voor de laatste 16. Na wat opwarmen en inschermen kon de actie beginnen.
 
 
De laatste 8 was tegen Fencingclub Almere. Een ijzersterke partij met een klinkende overwinning: 45-21.
In de halve finale kwamen we Schermclub Den Bosch tegen. Na een sterke start begon Den Bosch de overhand te nemen en hebben we het niet meer voor mekaar kunnen krijgen om de partij om te buigen. Het werd 32-45.
 
De laatste partij ging om de derde plek tegen KMSV. De heren waren erop gebrand om na de eerste partij een goed vervolg te geven, en daarmee onze kwaliteiten als degenvereniging te tonen. Het werd een ontzettend spannende partij, met over en weer goede punten en sterke tactische zetten. Uiteindelijk hebben wij aan het langste end getrokken en hebben de overwinning binnen gehaald: 45-43!
 
Robbschermen is trots op Daan, Maurits, Niels en Peter voor hun prestaties, de inzet en de mentale weerbaarheid die zij gedurende het toernooi hebben getoond. Bravo! Brons voor Robbschermen op het NK Equipe 2021.
 
Van links naar rechts: Maurits, Peter, Niels, Daan en Ekrem. 

Created by Raphael Meijer Applications