Levy van Winden presteert goed in 1e KNAS-cup seizoen 2013/2014.

Er waren bij dit internationale heren degentoernooi 53 deelnemers uit 4 landen: Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Door in de voorronde geen partijen te verliezen stond Levy 2e op het tableau. Door 3 goede eliminaties te winnen werd zijn zegereeks pas in de halve finale gestopt door de Duitser Brinkman. Dit is een mooie generale voor het EK onder 23 jaar in Torún (Polen) op 6 juni waar hij gaat deelnemen.

Peter Bijker schermde ook een goede kwalificatie maar verloor van de nummer 2 van België, Evert Bleus. Hij werd 9e in dit sterke veld. Bij de heren werd Collin Oosthof 25e en Rob Kroese 52e.

Bij de dames waren er zelfs 2 podiumplaatsen. Kelly Boone won al haar partijen in de voorronde van het internationale damestoernooi en stond eerste op het tableau. In de eliminatie van de beste 32 verloor Roos Kroese en werd 29e.

Zowel Kelly, Carmen en Liesbeth plaatsten zich bij de beste 16. Bij de 16 verloor Liesbeth van Ineth van Veen en werd 13e. Kelly en Carmen wonnen en zaten bij de beste 8. Kelly trof de sterke Duitse Lina Schneider en wist met 15-6 te winnen. Ook Carmen won haar partij van Nathalie van der Putten. In de halve finale troffen de beide schermsters elkaar en trok Kelly aan het langste eind. In de finale liet Kelly haar Duitse tegenstander Jacqueline Huptas geen kans en werd knap 1e met 15-7.

Created by Raphael Meijer Applications