Op 10-10-2022 bestaan we 10 jaar. We hebben veel mee gemaakt en gezien. Hieronder per jaar een korte samenvatting.

2012
Het jaar van onze oprichting als zelfstandige schermclub. Voor Alphen een eerste kennismaking met ons. De gondelvaart voer met allerlei versierde boten over de Oude Rijn. Gaaf om mee te mogen doen.

2013
Robb zijn ambities reikte altijd tot in de wolken en daar voorbij. Kledingvoorschriften waren belangrijk. Dat heeft de dame met jurk bij een clinic in Ridderkerk geweten.

2014
De visie en kundigheid van Robb brachten ons veel. Promotie is sleutel tot succes. Zo ook de FencingMob 2014 met Robb in het middelpunt. Bovendien was er altijd dat beetje extra zonneschijn als je goed je best deed.

2015
Er zit een verschil tussen de brengende punt en de aanvallende punt.
Dat we volgend jaar één punt meer mogen maken dan de tegenstander.
Twee bekende uitspraken van Robb.
Er wordt altijd gekeken naar de juiste punten voor nu en in de toekomst.

2016
Robb had kleurrijke ideeën over van alles en nog wat. Altijd zijn tijd ver vooruit.
Als je nu lid van ons bent geeft dat kleur en Robb een eerbetoon voor altijd.
Met een sprong komen we eindelijk los van de grond. GOGOGO

2017
Onze bijdrage aan de opnames van de Nederlandse film Heer en Meester. Uniek om mee te mogen helpen.
Onze Robb is meer dan Heer en Meester. Heer en Maître of Heer en Legende.

2018
Robbs manier van coachen en trainen leverde een goede samenwerking op. Samen internationaal reizen, samen wachten op de poule uitslagen en onder andere goud en zilver op het nk equipe.

2019
Het jaar waarin nog veel normaal en vanzelfsprekend was. Veel reizen en schermacties maken. Een goed uitgevoerde actie zorgt voor een enkele punt.

2020
Het jaar waarin zoveel anders was voor ons en de hele wereld. We passen ons aan met digitale training, buitentraining en wel een NK senioren dat door versoepelingen doorging met een gouden medaille bij dames degen. In onze eigen schermbubbel of toch corona bubbel.

2021
Sinds onze oprichting het meest intense en zwaarste jaar. Robb is op 5-4-2021 plotseling overleden. Schakelen hoe alles aan te pakken. In de schermbubbel van het jeugd wereldkampioenschap in Cairo Egypte.
We missen je nog steeds. We doen GOGO voor de kleine en grotere stappen. Hij zou ontzettend trots zijn op wat we nu allemaal doen en nog willen doen.

2022
Laatste terugblik huidige jaar. Samen uitbouwen. Samen groeien. Samen punten maken. Samen komen we verder. Presentje met logo en jaartal voor alle actieve leden.

Created by Raphael Meijer Applications